Mitt lilla flufftroll

Nikon D7000 + Nikon 18-105 f/3.5-5.6

Dagens låt - Där regnbågen tar slut

 
Jag är på riktigt i en låtsas värld.

Hans nya album är helt sjukt, kan inte sluta lyssna haha galet. Snacka om att man har väntat på det här albumet, började tröttna på hans gamla låtar.

Konsert - Vans Off The Wall

Som jag sa förut så var gårdagen helt galen. Like Moths To Flames, Memphis May Fire, We Came As Romans och Parkway Drive. Jag stod typ på samma ställe hela tiden förutom att man knuffades åt vänster men det gjorde mig inte så mycket för det var väldigt lugnt där vid staketet. Det var lite roligt för under LMTF, MMF och WCAR så var det samma människor som stod där framme men sen försvann alla och när Parkway Drive började spela var folket så mycket längre och jag såg verkligen ingenting haha. Nope, är allt för glad för den där kvällen alltså. Kommer inte kunna släppa att jag sett Memphis May Fire alltså, haha. :D

Fick inga bra bilder med mobilen men det är väl kanske inte så konstigt i och med att man i princip aldrig stod still.
Memphis May Fire

We Came As Romans
HTC One X+
 

vans off the wall

Sitter just nu på vandrarhemmet och väntar på bättre tider. Tåget hem planeras att gå 11:14 men det var någon som bestämde sig för att putta av ett godståg i Stockholm så ja, ingen som vet när tåget varken går eller är framme i Göteborg.
Gårdagen var helt galen!
Jag lyssnar mest på Memphis May Fire så de var ju helt klart bäst, men det var de också. Helt underbara. Stod långt fram och yay. Hade någon kille framför mig som stod och gjorde så att hela publiken flög åt alla håll. Helt galen var han. Men jag är lika glad för det. När parkway drive kom upp blev allt kaos och jag stod vid ett staket så jag var helt enkelt mos, och lite till. Gick efter ett tag då jag inte kunde andas, självklart började de spela en av deras bästa låtar men det är väl en annan sak.

Kan väl bara säga en sak och det är - bästa jag gjort på länge!!
Inget slår all time low men yo, mmf ligger inte långt ifrån.

Igår och idag

Sitter hemma och pluggar, yay. Tog ledigt för att jag egentligen skulle till Stockholm, se Bruno Mars, men så ville inte kompisen följa med längre och så blev det bara kaos av allt. Tänkte att antingen så går jag till skolan och sparar den här ledigheten till en annan gång (när det nu skulle vara ...) eller så stannar jag hemma och försöker komma ikapp med alla uppgifter som jag ligger efter med. Jag kan inte säga att det går speciellt jättebra men jag har iallafall gjort en uppgift, sen har jag kört fast! Jätteroligt och så vidare när man inte kan få någon hjälp förrän typ nästa vecka.

Tror jag ska göra lite matte och sen sätta igång med gymnasiearbetet, mycket roligare än att göra engelska och svenska.

Gårdagen var en väldigt kall dag, och hästen var väldigt seg. Jag tappade krafter för att hålla igång honom och orkade liksom bara inte haha. Gick bättre mot slutet dock. Jag har lite svårt för att bryta mönster. När jag rider på Scarlett börjar jag ju med skritt, trav och sen kanske galopp. Här skulle vi börja med galopp för att sen fixa tölten, gick verkligen inte som jag ville. Trött blev jag också. Har lite träningsvärk i benen och fruktansvärt ont i nacken, spännde mig rejält när jag red. Lärt mig hur jag ska rida lilla Udi har jag iallafall gjort!

Nikon D7000 + Nikon 18-105 f/3.5-5.6

Kaninutställning

Varit på Nuntorp för lite kaninhoppning och utställning. Seg dag, minst sagt. Varken hoppade eller ställde ut utan min kompis, Enzo's uppfödare, ställde ut Enzo. Tyckte allt var jätterörigt och fick panik på min rygg men whatever. Enzo fick iallafall 94 poäng. Min fina lilla nin!

Kom hem vid 18:30. Då ringer pappa och säger att jag ska få skjuts till stallet i och med att jag tog på mig uppgiften att släppa in hästarna. Så det var bara att byta om och ut i kylan igen.

Nu ligger jag under två filtar och ett täcke. Imorgon blir det upp tidigt igen för att jag ska rida för någon människa ... på Udi. Intressant ska det bli då jag inte har ridit för någon på fleeeeera år. Sen jag slutade på ridskola alltså, vilket var typ 2008.

I vilket fall som helst så tycker jag väldigt mycket om den här kaninen. Suttit och funderat på namn, något sånt där coolt namn - Långt alltså. I början tänkte jag Somewhere In Neverland (Ha Enzo som smeknamn liksom) och det sitter kvar, vet inte om det blir något sånt eller inte. Får se c:
Nikon D7000 + Nikon 18-105 f/3.5-5.6