8 TV-serier

1.
One Tree Hill

Har och kommer alltid att vara min favoritserie. Första serien jag faktiskt började följa och har sett den minst 10 gånger, funderar på att börja kolla på den igen.

2.
The Vampire Diaries
Har snart kollat klart på säsong 4. Mycket bra serie, det händer nya saker hela tiden faktiskt. Inte alls som PLL vilket gör den mycket mer sevärd!

3.
Friends
Bästa ever. Helt underbar, har inte så mycket mer att säga. Väldigt underhållande.

4.
The O.C
Andra serien jag såg, väldigt lik One Tree Hill faktiskt och det var väl därför jag fortsatte kolla. Har sett den ett x-antal gånger också, däremot ingen jag har lust att se igen då den är ganska seg.

5.
Pretty Little Liars
Här snackar vi förvirrande men måste säga att jag faktiskt förstår mer nu än vad jag gjorde ibörjan. Däremot är den väldigt långtråkig. Knappt så jag vill fortsätta kolla men vill ändå veta vad som händer. Men det sitter fast, står och trampar på samma ställe. De vill hitta A, ja men okej. Blir lite segt faktiskt.

6.
Gossip Girl
Förvirrande serie. Tror det är en serie man måste se minst två gånger för att verkligen förstå vad den "går ut på" så att säga. Det är dock ingen serie man har lust att kolla på igen, iallafall inte jag.

7.
Awkward
Ja, vad ska man säga. Awkward?

8.
90210
Också ganska förvirrande men GG är snäppet värre faktiskt. Världens sämsta slut var det iallafall, så dåligt. Trodde jag skulle slänga datorn i väggen eller något haha. Den säger mig inte mycket iallafall, därav får den titeln: Sämsta serien jag sett.

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5

Tissen


Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5

Det här med att blogga ...

... är jag inte värst bra på. Men har inget speciellt att skriva just nu känner jag. Har inte fotograferat på ett bra tag heller så det är väl något jag får börja göra igen haha. Alla dessa fina höstfärger som varit/är nu men kan inte säga att jag känner mig speciellt motiverad faktiskt. Är hos syrran nu så kanske blir att man snor Benyamin imorgon för en liten fotografering bland löven. Beror väl på värdet också.

Vill ni ha en uppadering på min musik? ;)
Säket inte men ni får det ändå för att jag är så snäll!

Däremot så har en hel del ändrats sen den här uppdaterades. Just nu lyssnar jag på väldigt mycket Memphis May Fire och Yashin.
Vill ni höra något bra så bör ni lyssna på Guardian Angel och August av Abandon All Ships. Visst, de skriker någon del av låten men resten är bara helt underbart, går inte att beskriva haha. Electronic hardcore, eller "Electronicore" som de kallar det. Lite speciellt i min mening.
 
Återkommer imorgon igen, förhoppningsvis med lite bilder!

Enzo

Enzo är en söt liten hermelinkanin. Han bor numera i en fin liten bur, precis bredvid Våfflan.

Fick honom i födelsedagspresent av en kompis, blev otroligt glad då jag har letat efter hermeliner men inte hittat någon direkt. Han är riktigt mysig, lite rädd och harig av sig och vill gärna smaka på kläder. Vill bara ta in honom och ha honom här i sängen för att gosa men tror inte han skulle må så bra av det. Anledningen till varför jag vill ha innekaniner, man kan ta hand om dem på ett helt annat sätt på vintern än vad man kan med en utekanin.

Så nu har jag tre små grisar, Frosen, Våfflan och Enzo!

5 favoriter

För att få igång bloggen lite så tänkte jag bara lite simpelt lägga upp 5 av mina favoritbilder!
Ni har sett dem säkert 100 gånger förut heh.


Cupcakes

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5 macro

Kan dock inte ta åt mig all äran för de där, hade lite systrar och en mamma som hjälpte till med krämsaken ovanpå. Goda blev det iallafall!

Arton och gammal

Nej men ja. Den tredje oktober 1995 föddes en liten Moalinn, alltid lika trevligt. Kan inte säga att det har hänt speciellt jättemycket idag. Varit i skolan och segat runt. Dagen började med att bussen direkt till skolan var 27 minuter sen av någon anledning vilket gjorde att jag dumpade den och tog en annan buss som går via stenungsund. Kom 30 min försent till skolan men sånt händer.

Hade i och för sig en syster med tillbehör här. Fick ett litet kort och jag fick busa lite med Benyamin hihi. Lite fika och sådär. Ska ha kalas för typ halva släkten på lördag och andra halvan på söndag, som vanligt alltså.

Fick en blomma igår av en på kaninhoppningen, väldigt snällt tyckte jag så här får ni en bild. världens vackraste bild dessutom, nästan så man kan tro att jag är fotograf hosthost
HTC One X+

Jönköping

Varit i Jönköping hela dagen. Åkte hemifrån typ 07:00 och kom hem vid 19:15, härligt och så vidare. Fotograferade lite på plusgymnasiet, typ samma som i Göteborg fast det var mycket roligare på Jönköping av någon anledning. En liten skola som verkade jättemysig haha, nästan så man blev lite avundsjuk på deras byggnad och skit. Har kommit fram till att vi (jag och min kompis) vill ha ett rum där vi kan jobba på håltimmar. Vi har sex timmar där man kunde gjort läxor, fixat med gymnasiearbetet eller vad som helst försvinner då man inte har någonstans att ta vägen.

Fick lånat med mig min kompis vidvinkel objektiv vilket var sjukt roligt att leka runt med haha.

Whatever. Här har ni skolan iallafall. Dålig redigering, skyller på att jag är trött!
Nikon D7000 + Tamron 10-24 f/3.5-4.5 /det är en skärmavbild så om ni ska klaga på något klaga inte på kvalitén