Dagens låt - Set Sail

 
Älskar refrängen!

Grafitti

Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

Landscape

Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

Snödroppar

Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

Fotograferade kompisen till gymnasiearbetet när jag plötsligt såg de här små fina snödropparna. Jag pluggar som en galning för tillfället, jag vet inte vad som har hänt men något är det och skrämmande är det också för har inte pluggat sen i 2an någon gång.

Linkin Park

Ni som hängt med ett tag kanske kommer ihåg att jag är ett stort Linkin Park fan? Well, det är jag självklart fortfarande och en av mina drömmar är att se dem live. Vill väldigt gärna åka till England och gå på Download Festival men kan ju drömma vidare typ.

Anledningen till att jag inte skrivit speciellt mycket om dem är för att det helt enkelt inte har hänt så mycket intressant på musikfronten, eller så har det hänt sjukt mycket men jag inte riktigt hängt med. Lyssnade på "A Light That Never Comes" för ett tag sedan och jag måste säga att jag tycker om den.

Förhoppningsvis kommer de med något riktigt bra snart. Jag gillade Living Things även om det är väldigt annorlunda om man jämför med de tidigare albumen. Men hela det här "Recharged" fungerar inte riktigt, iallafall inte som ett nytt album. De har ju gjort ett likadant album tidigare "Reanimation" och de kom med ett nytt album ett år senare, håller alla tummar och tår på att det kommer något nytt snart.


Älskar deras musikvideor dock, bästa!

Konsert - All Time Low

18 februari | HTC One X+

Så gårdagen då ...
Fick veta att det var problem med tågen (typ strömmen) så vi var tvungen att åka tåget till Skövde och byta till buss som tog oss till Hallsberg och därefter byta till tåg igen. Blev 2 timmar försenade vilket också gjorde att jag kom fett sent till signeringen. Det var en väldigt lång kö, men jag ställde mig och väntade tills jag insåg att jag hellre står långt fram på konserten än får en autograf på en skiva. Så tog mig till Fryshuset. Väldigt smart val kan jag säga.

Så jag försökte ta mig till arenan, vilket var lättare sagt än gjort. Jag har aldrig varit i den delen av Stockholm innan så jag var totalt vilsen. Men tillslut insåg jag att jag kunde ta tunnelbana till Gullmarsplan och sen byta till tåg som tog mig till Mårtensdal. Sen var det bara att följa lite folk och så kom man fram yay. Var framme 2 timmar innan och jag var ju ensam (alltså ingen med mig) så hade väldigt tråkigt. Men när det väl bildades en kö (typ en timme senare, fett dåligt kösystem måste jag säga men skitsamma) så började människorna framför prata med mig, Stockholmare så jag fattade ingenting av vad de sa men ändå. Tappade dock bort varandra när det var insläpp, men på konserter är det rätt skönt att vara ensam för då behöver man inte bry sig om någon annan haha.

Blitz Kids var förbandet och jag kan inte annat än tycka om dem. Har inte lyssnat ihjäl mig på dem men en del, speciellt "Sometimes" - väldigt bra låt och gjorde sig riktigt bra live!

Och så kom All Time Low efter typ 40 min. Orkar inte ta hela historien, men säg att jag vart jävligt mosad efter att ha haft en tjej som stod och tryckte bakifrån medan jag hade två stoppklossar till killar framför mig. Fick lite armbågar i ansiktet, mosade tår och lite allmänna slag. Men det är så det ska vara!

Konserten var helt enkelt underbar. Finner inga ord. Bästa setlist jag någonsin varit med om. Väldigt många låtar dock, 24 stycken på 2 timmar. Man var rätt slut efter ett tag kan jag säga. Men jag fick höra The Irony of Choking On a Lifesaver, Remembering Sunday, Therapy och Vegas och det var i princip allt jag önskade om för den här konserten faktiskt.

Nu taggar vi inför You Me At Six på Fryshuset men dock på klubben tror jag och hoppas att det blir så då det är något mindre än arenan.

 

Ett filmklipp publicerat av @moalinnahlstromFeb 18, 2014 kl. 3:57 PST


Stockholm och All Time Low

Nu var det väldigt längesen jag bloggade och det är jag medveten om men jag vet helt seriöst inte vad jag ska blogga om längre. Dåligt på fotofronten, vet inte vad jag ska skriva om för musik och så vidare. Känns bara helt tomt. Funderar på att börja med någon typ av "fotoskola", får se om det blir av.

I vilket fall som helst så tänkte jag bara säga att jag drar upp till Stockholm imorgon, ska se All Time Low och gå på signering och skit. Wiiho!

Tror det kommer upp några tidsinställda under tiden jag är borta. Kommer hem på onsdag igen :')

All Time Low på Bråvalla Festival 2013

Veckans band - Greeley Estates

Greeley Estates
Ett amerikanskt post-hardcore band.

Bandmedlemmar
Ryan Zimmerman - Sångare
Kyle Kolesch - Bas
Brandon Hackeson - Gitarr
David Ludlow - Gitarr
Chris Julian - Trummor

Bästa skiva/ep or whatever
Go West Young Man, Let The Devil Go East

Bästa låt
Blue MorningJag tror jag har tagit upp det här bandet innan men jag är tvungen att göra det igen för jag totalt älskar dem. Vet dock folk som verkligen inte tycker om Ryan's röst, hört både det ena och det andra. Ja, den är väldigt speciell enligt min mening men helt enkelt en av de bästa.

De har gjort en hel del låtar så orkar inte ta ut de som de inte skriker i, men för den som vill kan lyssna på December. Så otroligt underbar. Vill bara gråta varje gång jag hör den. Han skriker inte, promise!

Memphis May Fire's nya singel "No Ordinary Love"

Jag är den som älskar deras album Challenger, tänker inte ljuga om det. The Hollow är minst lika bra men det är något med Challenger som gör att det sticker ut lite extra. Nu kommer MMF släppa ett nytt album (Unconditional) i slutet av mars och de släppte en singel idag, "No Ordinary Love". Tycker att den har en väldigt bra text och älskar "bryggan" haha. Jag ser låten som skulle kunna finnas med på Challenger, som någon skrev i kommentarerna på videon

"This has potential. I think as a song it is really good, but it is nothing like what I anticipated as a new Memphis May Fire song. I think it will grow on me."

Det beskriver i princip hela min åsikt om låten.


I tried to save myself but I failed

Himmel - 5 februari

Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

Tja, jag fotograferade faktiskt i måndags men glömde redigera och lägga upp. Igår och idag har jag helt seriöst inte orkat ta några bilder, får nog ändra "månad" till helg för jag är som bortblåst på veckorna.

Här har ni iallafall himmel (som inte ens fanns med på listan, ehm.), får se om jag orkar fortsätta i veckan eller om jag tar helgen!

btw, kvalitén är hemsk. Ber om ursäkt för det.

Kanin - Andra februari

Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

Ändrade frukt till kanin, hehe. Men men!

Barn - Första februari

Nikon D7000 + Sigm 17-50 f/2.8

Bytte väg till barn då det tydligen var kalas hos syrran idag, fick veta det typ två timmar innan vi skulle åka så jag kände att då kan jag lika gärna ta några kort på barnen och slänga upp istället.
Så here you go!

Dagens låt - Unconscious

 Hell is empty and all the devils are here

En bild varje dag - Februari

Vet ni vad?
Jag ska köra det här nu, på allvar. I och med att jag har ett nytt objektiv så tror jag att jag vill exprimentera lite. Kan hända att jag kastar om kategorierna något, det beror på hur läget ser ut just då.

Orden kommer från Tobias Ficher. Tänkte börja med en sån här i januari men kom aldrig på några bra teman men nu så!

Blir ut att fotografera imorgon alltså, yay. Hatar kylan.