Gran Canaria

Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

"Vad säger du om en vecka på Gran Canaria?". Eeeeh, javisst. Så jag spenderade en vecka på Gran Canaria med syrran, syrrans gubbe och deras son. Sol och värme, mycket härligt.

Blev att gå upp med tuppen på måndagen för att göra sig i ordning för resan. Flyget gick väl vid 10-11 någon gång. Bara flugit fram och tillbaka till Barcelona innan så inte så himlans van vid det där men det gick bra ändå, hade fin utsikt genom fönstret. Dock en väldigt lång resa på nästan 6 timmar, alldeles för länge. Väl framme fixade vi en bil och tog oss till hotellet i Arguineguín eller vad det nu än hette haha. Trevligt litet ställe med en träsoffa (själva kuddarna man satt på var riktigt mjuka men rygg- och armstöd var seriöst enbart trä överdraget av lite tyg) och sängar hårda som golvet, dessutom flyttade de på sig så fort man rörde sig så man vaknade stup i kvarten haha. Men man överlevde ändå!

Tänkte att jag slänger upp bilder när jag redigerat dem. Det går lite segt av någon anledning, tror det är för att de inte blev speciellt bra även om det var ett vackert landskap och allt sånt där.

Ni får en solnedgång som syntes från vår balkong. Härlig utsikt över havet och sådant hade vi iallafall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback