Lite små ändringar i designen

 
Har gjort några små ändringar i designen. Den största av de små är att jag lagt in en infinite scroll, det vill säga att ni kan scrolla tills ni kommer till bloggens allra första inlägg. Detta gjorde så att min footer "försvann", kan tänka mig att den finns kvar men ligger längst ner och syns alltså inte om man inte har lust att scrolla, scrolla, scrolla vilket man inte har så slände upp arkivet i dropdownen. Trycker ni på de olika årtalen så kommer ni till ett inlägg som länkar de olika arkivsidorna. Detta var det jag tyckte blev bäst även om det kanske inte riktigt är hållbart i längden. Nackdelen med infinite scroll är att bloggen blir svårladdad, kan bli väldigt trögt och jag är medveten om detta. Vill även säga att skulle ni gå in på ett inlägg när ni har scrollat ner en bit och sedan går tillbaka så kommer ni tyvärr hamna längst upp i bloggen igen. Så om ni absolut inte vill kommentera så tryck inte in på ett inlägg om ni är långt ner i bloggen, eller kommentera när ni har läst klart de inlägg ni vill läsa. Jag kände dock att det är bättre att ha en sån här istället för inget alls. Just nu fungerar inte "tidigare inlägg" i kategori och arkiv vilket är lite störande men jag har inte listat ut hur man ska få det att fungera igen så detta är bara en tillfällig lösning.

Dessutom fixade jag en ny header! :)

Gran Canaria #1

Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8 & Nikon 70-300 f/4.5-5.6

Nu vet jag varför jag inte har orkat redigera bilderna. Det är många prickar precis överallt i bilderna (exempel ovan haha) som jag inte orkat plocka bort. Får försöka fixa det.

Jag vet inte om ni hade velat ha lite "story" till bilderna, vad vi gjorde och så? Är ju inte den som skriver speciellt mycket här på bloggen utan slänger mest ut bilderna. Men bilden på öknen var en väldigt tidig morgon. Vi hamnade dock helt fel från början men när vi väl hittade rätt så var det faktiskt ganska cool ändå. Det blåste som satan vilket går att se på bilden. Den sista bilden på vägen var på väg mot en av Gran Canarias sjöar. Hemska vägar, åksjuk är en underdrift haha. Ni ser även öknen till höger i bilden, mellan bergen.

Lite vårbilder

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5 macro

Har varit ganska tyst från min sida men jag har inte riktigt orkat redigera alla bilder haha. Men nu har jag börjat lite småt och fler bilder från Gran Canaria dyker snart upp!