Konsert - I Killed The Prom Queen

31 augusti

Har faktiskt inte lyssnat på IKTPQ speciellt mycket på senare tid utan det var mer förr när jag började lyssna på sån här musik. Fastnade för en låt från deras senaste skiva och fick lust att se dem live helt enkelt. De var bra mycket bättre än jag trodde. Även supportbanden var riktigt bra. Halfpace, sett dem tre gånger nu eller något men de blir bara bättre och bättre för varje gång. Vanity Draws Blood, inget jag lyssnat på innan spelningen och inget jag blev positivt överraskad över. Sen har vi Imminence som nästan var bästa på hela kvällen. Velat se dem så länge nu, för de är ruskigt bra, och de var faktiskt lika bra live. Orkar inte ens.


Black & White

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5

Det här är en bild som går mot så gott som alla regler inom fotografin men ändå är det något som gör att den tilltalar mig. Kan inte säga var det är. Bara en bild som fastnat.

Konsert - Skrik & Panik Fest

19 augusti

Den här festivalen skulle hållit hus i Marks kommun, precis som förra året och jag var beredd på att ta mig ner dit bara för att få någon typ av variation i livet men de ändrade plats till Sticky Fingers och jag kände direkt att jag inte hade lust att dra. Bestämde mig dock i sista stund för att dra, varför inte liksom? Huvudbandet var Lillasyster, ett band jag inte tycker om alls så stannade bara någon låt eller två och stack sen hem haha! Jag var iallafall där för att se Napoleon, bandet jag såg när de var support till The Amity Affliction 2014. Om jag inte har förstått helt fel så har de bytt sångare. Minns att jag tyckte de var tråkiga sist men det var de verkligen inte nu. Hur bra som helst och den nya sångaren är ruskigt bra. Riktigt kul att se faktiskt! Halfpace var ett annat band som spelade, sett dem en gång innan tror jag och de är ju ett av de bättre lokala banden inom genren alltså.


Systersöner x3

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5

Lite skumt att de alla är olika storlekar haha.

Systersöner x2

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5

Gick inte så bra att fotografera de minsta sist, så vi bestämde oss för att göra om det och resultatet blev ungefär 10 gånger bättre den här gången!

Konsert - Defeater

8 augusti

Såg ett av världens bästa band i måndags. Har längtat efter spelningen så jäkla länge nu att jag inte riktigt förstod att jag faktiskt skulle få se dem live, förrän bara några timmar innan! När första bandet hade gått av scenen blev jag riktigt taggad och förstod att det faktiskt var Defeater jag skulle få se live. Har levt lite på moln sen dess, mått så jäkla bra. Verkligen en riktigt bra spelning, något jag sent kommer glömma. Young Mountain och Gaints var support och det var ungefär så bra man hade kunnat hoppats på.

Bästa låt: Cowardice, Bastards och Dear Father.
Defeater - Bastards
 
Har en massa konserter planerade men tveksam till om jag kommer gå på ens hälften. Det har blivit lite uttjatat för att vara helt ärlig, så blir nog bara spelningar av band jag verkligen vill se eller om jag har tråkigt och spontat åker iväg. I Killed The Prom Queen, Caspian och Architects är det i så fall. Kaske räcker. Att ta en helg i London för att se Being As An Ocean och Capsize hade dock varit drömmen. Om någon vill hänga med är det bara att säga till! Nästa vecka drar jag på kulturkalaset i Göteborg iallafall.


Tjugoandre juli

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5 + Sigma 17-50 f/2.8