Konsert - The Amity Affliction

13 november 2016 / The Amity Affliction

En kväll utöver det vanliga. Två av mina egentligen absoluta favoritband under en och samma kväll. Såg The Amity Affliction senast i juni på Sticky Fingers, en av årets bästa spelningar. Det var inte alls detsamma i Stockholm. De hade inget mellansnack alls?? De brukar inte säga mycket men de sa verkligen inget alls. Var väl inte sämre för det men blev väldigt förvånad. Tyckte dock det var lite roligt hur man kunde se att folk aldrig sett dem live innan. De har aldrig spelat i Stockholm förr så det var lite kul när killarna bredvid mig blev hur glada som helst när de spelade såna låtar de alltid spelar, typ Open Letter eller Pittsburgh haha!

Wage War - Riktigt bra faktiskt!

Stray From The Path - Inte lika bra. Det är det där med att det blir så mycket rap av det hela.

Northlane - Helt fantastiskt, alltså wow! Såg dem i Stockholm i oktober 2015 och de blir bara bättre och bättre. De körde många äldre låtar den här gången, Marcus version av dem och det var verkligen något bland det bästa som någonsin hänt.

The Amity Affliction - Fantastiska som vanligt. De gör en aldrig besviken. Det var riktigt bra att de har släppt nytt album för de kör mer eller mindre samma set av låtar varje gång och jag som nu har sett dem fyra gånger tycker inte nödvändigtvis illa om en viss låt men det blir lite tråkigt att höra samma 7 låtar varje spelning. Man blir inte mindre taggad för det, utan kanske mer eftersom att man nu kan låtarna utan och innan men lite variation är det ingen som dör av.
Bästa låt: All Fucked Up och Chasing Ghosts



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback