60 frågor - 60 svar du inte visste

Have you heard a song that reminds you of someone today?
Yeah.
Everything's An Illusion - Mayday Parade
Meet You There - Simple Plan
://

Put your music player on shuffle and write the first ten songs that play:
Fall Out Boy - Dance, Dance
Mayday Parade - Walk on Water or Drown
Mayday Parade - Call Me Hopeless, But Not Romantic
Fall Out Boy - Miss Missing You
We Are Forever - Make It Through
Linkin Park - Forgotten
Linkin Park - Shadow Of The Day
All Time Low - Let It Roll
Pierce The Veil - A Match Into Water
Simple Plan - Thank You

A book you want to read/have recently read:
Har nyss läst Blodets Röst av Magnus Nordin


Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5

BilderNikon D7000 + Nikon 85 f/3.5

Meningslöst inlägg


Shadow Moses går fortfarande på repeat, sigh.

Ny musik från Eric Saade och Dead By April, det är inte helt okej för mitt lilla hjärta. Dock bra för mina öron, speciellt nu när man ska plugga fototeori .. yay. Inte för att jag har brist på musik direkt, We Came As Romans, Mayday Parade och Pierce The Veil är de senaste tillskotten i min spellista!

okay.
Det är 37 dagar kvar till Bråvalla Festival, jag dör. All Time Low

Nu ger vi oss på den där teorin.


Bara en liten del av allt man ska kunna, men hur ska jag kunna komma ihåg det här? Kommer faila totalt.

Bilder från idag


fin redigering moalinn, jättevackert verkligen *host*

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5

Ni får försöka bortse från alla vackra, svarta prickar som är överallt i bilderna. Kameran och objektiv är otroligt smutsigt, haha.

How To Save A Life

 
Ibland behöver man gå tillbaka några år för att lyssna på de låtar man en gång lyssnade sönder.

Benyamin bland vitsipporna


Nikon D7000 + Nikon 18-105 f/3.5-5.6

Lite oskarpa sådär men glömde ändra bländaren, shit happens.

One Direction #2


One Direction #1


One Direction - Take Me Home Tour

Jag är hemma från Stockholm - har väl varit det i några timmar nu men ja.

Bussresan
Gick upp runt 04:00, kan ju säga att jag somnade runt 2 och sov så sjukt dåligt. Vid 05:30 började vår resa upp till Stockholm. Som beräknat så tog det ungefär 9 timmar att åka upp. Vi satt och väntade utanför Friends i ungefär fyra timmar innan de släppte in oss.

Konserten var slut 22:30 och vid 23:30 var vi på väg hem. Det var den värsta resan jag någonsin har gjort. Visste inte var jag skulle ta vägen, kunde inte luta mig någonstans, ryckte till så fort jag somnade. Jag vet inte allt, hemskt var det iallafall. Men vi kom till Göteborg vid 07:00, tvungna att vänta på bussen till Stenungsund i en timme så satt där och stirrade rakt ut i luften i och med att min mobil var rätt död. Men jag kom hem vid 9 och somnade ganska så snart.

Konserten
18:30 kom förbandet - Camryn, och sen kom One Direction vid 20:30. Jag hade tanken om att jag skulle filmat början men jag fick typ panik haha. Fick fångat lite men när de väl kommer in på scenen blir det skakigt och väldigt skrikitgt.

Konserten var helt underbar, satt på sidoparkett höger - rad 1. Lite på kanten sådär men det spelade verkligen ingen roll för Liam, Harry och Louis var rätt bra på att komma dit. Niall var där en del också men Zayn höll sig mer på andra sidan/i mitten, tråkigt nog. Men han var där och jag såg honom så inget fel med det!
Fick ögonkontakt med honom en gång dock, typ dog. Även Harry och Liam. Helt underbart att se in i deras ögon samtidigt som de skrattar/ler, sjukt säger jag bara.

Det bästa är ju att de bjuder helt totalt på sig själva. De dansar inte utan fokuserar på fansen och i deras fall så tror jag att det är en av många anledningar till att de fortfarande står upp.

Jag vet inte hur jag ska göra med bilderna, har 36 stycken som jag har redigerat men är tveksam till om jag borde lägga upp alla här. Kommer bli väldigt många inlägg som går åt till bara bilder på dem, om jag inte tar två-tre inlägg med bilder och sen slänger jag in lite bilder i olika inlägg som kanske inte handlar om dem. hm.
Här har vi Louis. Den här bilden är tagen då de kollar ut över publiken, pekar, pratar och skrattar. Antingen några sekunder före eller efter att den här bilden är tagen så vänder de blickarna mot oss, alla förutom Niall som var på andra sidan scenen. Man dör när man får fyra huvuden mot sig, de kollar åt samma håll, på samma människor. Här fick man ögonkontakt med dem igen! (kände att jag ville skriva det där, döda mig inte, tvingade er inte att läsa)

Har ingen röst kvar, eller jo det har jag faktiskt. Men den är halvt sådär och har ganska ont i halsen för att vara ärlig.

Det här är en rubrik

Var på Sofia's begravning idag, det var riktigt fint faktiskt.

Nu taggar vi på att gå upp runt 04:00 imorgon. Därefter blir det en bussresa från Stenungsund till Borås, sen från Borås till Stockholm. Kan tänka mig att det blir ca 9 timmars bussresa från och med Stenungsund. Sen ska man hem också, vilket blir säkert 9 timmar till.
Men ska bli såååååååå roligt, har fortfarande inte fattat att jag ska se One Direction imorgon. Var det inte november typ igår?

Ska se om jag kan skriva något tidsinställt, om inte annat får ni klara er tills på torsdag eftermiddag. Kommer hem på morgonen men lär lägga mig i sängen så fort jag kommer hem!

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5 /
vilken bra redigering jag gjorde.

Tävling hos Stargirlphoto

Deltar i en tävling hos Stargirlphoto där man kan vinna ett presentkort hos Kamda.
Skulle mer än gärna vilja ha en fjärr-och trådutlösare!

60 frågor

A song that’s been stuck in your head:
Bring Me The Horizon - Shadow Moses. yup.
Rena tortyren just nu "can you tell from the look in our eyes? we're going nowhere. We live our lives like we're ready to die. we're going nowhere. You can run but you'll never escape, over and over again. Will we ever see the end? we're going nowhere" och så kommer det här upp mitt i allt "LADIES AND GENTLEMEN, ITS THE MOMENT OF TRUTH". uuugh, säger jag bara. Det är väl tur att jag tycker om låten, eller något. idk.


Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5

Ny header och nya färger

Jag har fixat en ny header och lite nya färger, kände att det faktiskt behövdes!

Jag har dock hittat ett problem och det kommer när man går in i något inlägg eller liknande, då blir "senaste inlägg" rubriken mindre och svart. Ska se om jag kan hitta felet sen, annars får det vara så för jag är galet trött på det här nu. Alla designer jag kodar får något problem, senast nu är det en dropdown som vägrar göra det jag vill.


Vår!


Nikon D7000 + Nikon 18-105 f/3.5-5.6

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5

60 frågor - 60 svar du inte visste

What was the first concert/show you attended?

Tror det blir Dead By April 24 april 2010!
Det var en underbar dag det där, vill inte alls tillbaka eller så nope.