Dagens låt - 22

 
I'm somewhere between happy and okay.

Köpenhamn Zoo #3

Nikon D7000 + Nikon 70-300 f/4.5-5.6

Konsert - Hundredth

24 juni | HTC One X+

Såg Hundredth igår på Arena 29 i Göteborg. Fyfan vad bra det var. Härligt folk och allt var bara perfekt, förutom att ljudet var sämst typ men jag klagar ändå inte. De spelade Demons, jag tror nog aldrig jag har blivit så glad av att höra en låt innan. Helt underbart, orkar inte. De hade support av Ashtenia och Mandown, Ashtenia är ett band jag har hört innan men Mandown lyssnade jag på lite snabbt på tåget till konserten - och jag vill helst inte höra dem igen. Men Ashtenia är bra, och ännu bättre live. Seriöst haha :(

Menmen.
Här är en fin liten video på Hundredth som spelar Carry On. Anledningen till varför jag lutar mobilen när jag filmar är för att få ett "bra" ljud. Har jag mobilen rakt blir det något fel och ljudet kommer fel och allt blir fel. Då får det hellre vara lite snett med bra ljud!


Två bilder

Nikon D7000 + Nikon 70-300 f/4.5-5.6

Eftersom att jag jobbar hela dagen imorgon och sen ska på konsert direkt efter så får ni två bilder från Köpenhamn Zoo på tidsinställt, har några till att bjuda på men det får allt vänta lite! 

Köpenhamn Zoo #2

Nikon D7000 + Nikon 70-300 f/4.5-5.6

Köpenhamn Zoo

Nikon D7000 + Nikon 70-300 f/4.5-5.6

Svante & Boris

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5 macro & Sigma 17-50 f/2.8

Glad Midsommar and stuff

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5 marco

Katter och blommor

Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8 & nikon 85 f/3.5 macro

Bilder från havet

Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

Moalinn Ahlström

Moalinn Ahlström, bor på den stora ön i väst och är född 1995. Mitt liv består av fotografering, konserter och djur. Är introvert och alldeles för kreativ för mitt eget bästa. Ganska positiv och tar livet som det kommer. Har en kärlek till att resa men gör det alldeles för sällan. Fotograferat har jag gjort så länge jag kan minnas. Går på fler än 10 konserter om året sen 2014 och känner att det är något av det bästa som finns. Har för tillfället 6 kaniner (en hermelin, en sachsengold och fyra blandraser). Ställer ut sachsengolden och hermelinen och hoppar med tre av blandraserna. Har en katt också som jag älskar väldigt mycket. Rider en islandshäst from time to time, har haft hästar runt mig så gott som hela mitt liv.

Random frågor och svar:
Favoritårstid? - Vår och höst!
Favorit musikgenre? - Post-hardcore, melodisk hardcore, metalcore och poppunk men kan lyssna på annat. 
Vilka länder har du besökt? - Norge, Danmark, Tyskland och Spanien.
Vilka länder vill du besöka? - Alldeles för många men de som ligger högst upp på listan är Storbritannien, Irland, Island, Brasilien, Australien, Nya Zealand, Canada och Filippinerna typ. 
Dricker du alkohol? - Nej.
Vilket band kan du lyssna på en hel dag? - Det beror helt på mitt humör. Idag har jag lyssnat på Hundredth hela dagen. Andra dagar lyssnar jag på Hands Like Houses. Vissa dagar lyssnar jag på All Time Low. Ibland lyssnar jag på inget annat än Linkin Park på en vecka. Linkin Park är väl det "säkraste" kortet, kan lyssna på dem så gott som hur länge som helst utan att tröttna.
Vad håller dig vaken om nätterna? - Kreativitet och tankar.
En bok du kan streckläsa? - I Wrote This For You av Pleasefindthis. Bästa boken någonsin, rekommenderas!
Favoritplats? - Som naturmänniska, kreativ själ och introvert har jag ett berg intill havet som jag älskar. Annars är konserter väldigt bra.
Band du lyssnar på som ingen annan i din närhet lyssnar på? - Alla. Har väldigt få vänner som lyssnar på den musik jag lyssnar på, tyvärr. 

Bara att fråga om ni undrar något!
A Day To Remember / Bråvalla Festival 2015/ HTC One X+.
Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5
Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

Förklaring till bilderna - Projekt

Nu har alla bilder kommit upp och det är dags för förklaring. Jag slänger inte upp bilderna ännu en gång utan ni får bläddra ner för att kolla på bilderna igen. Om ni har några frågor eller har något att säga så är det bara att fråga på. Jag ser det här projektet lite som att det inte finns något rätt eller fel. Att jag har tänkt så här när jag tagit bilderna är inget som är hugget i sten utan om man ser en bild som något helt annat så är det helt okej, det enda kravet jag har är att man ska försöka förstå sammanhanget mellan alla bilder.

Bild 1 - har inget namn och har ingen annan beskrivning än att det är en bild över vad som komma skall.

"Pressure"
Handlar om stress, att man sätter press på sig själv. Man liksom sugs in mot en punkt som inte är helt skarp och klar utan allt är suddigt och rörigt.

"Confusing what is real"
Den här har jag satt framför ordet "kaos" vilket jag tycker passar in väldigt bra. Man vet inte riktigt vad som är vad, detaljerna och helheten smälter ihop och ja - allt är bara kaos.
 
"Alone"
Det är blött och kallt, ensamt och tomt. Det finns en väg framåt och det är ut i det djupa havet.

"Scared"
Känner sig förvirrad, lite borta. Livet går neråt men man vill inte följa med utan stanna där man är, helt enkelt inte beredd på vad som komma skall.

"Who?"
Känner sig ful och inte accepterad. Vill inget annat än vända ryggen åt allt och alla.

"Fake a smile"
Det där leendet man slänger på, eller bara neutalt uttryck, så finns det alltid något bakom.
"Sinking"
Man känner sig hjälplös. Försöker sträcka sig efter hjälp men det är i princip omöjligt, finns ingen som hjälper en upp och det finns inget att ta grepp om utan man sjunker bara längre och längre ner.
 
"Tired"
Blomman ska symbolisera en person, trött och helt utsliten och allt den gör är att hänga kvar på en tunn "tråd".
 
"Not alone"
Man tror att man är förföljd av en skugga eller av något ondt, men i själva verket är det ens vägledare som följer efter. Och detta är också den bild som ska visa att man inte är ensam, oavsett vad. Det finns folk som känner precis som du, det finns folk som inte vågar tro på ett bättre liv och de som känner sig så fruktansvärt ensamna. Du har alltid någon med dig, var du än går. Jag vet att jag har Sofia.

Studentbilder & stuff

Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

Igår, 2014-06-05 var det min tur att ta studenten. Det värsta är väl att jag inte ens var så glad och positiv som jag trodde att jag skulle vara men antar att det har sina anledningar det också. I vilket fall som helst så behöver jag inte gå till skolan igen på några månader, så nu jävlar kör vi!

"Not alone" - Projekt

How could this darker cloud make me stronger now | Get Scared - Keep Myself Alive
Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

"Tired" - Projekt

Young and angry, with every right to be, bent but not broken, haning on by a thread | Stick To Your Guns - Against Them All
Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

Brand New

Ett av de bättre banden jag har hört. Har länge sagt big no till Brand New men som med allt annat så har jag lärt mig att tycka om dem. Nu har de inte gett ut något album på 5 år vilket gör mig lite ledsen i ögat, nytt material är bra för själen typ.

Här har ni en låt jag tycker om. Så jävla bäst är den.

"Sinking" - Projekt

My feet are sinking into the mire beneath me | 
Hundredth - Sinking
Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

"Fake a Smile" - Projekt

Sick and tired of the smile I fake everyday | Citizen - Sleep
Canon EOS 5D Mark III + ?

"Who?" - Projekt

Who is this person in the mirror I see? | Memphis May Fire - Vices
Canon EOS 5D Mark III + ?