"Scared" - Projekt

Thought I was focused but I'm scared, I'm not prepared | Linkin Park - Given Up
Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

"Alone" - Projekt

I'm alone and the world is having more fun than me | Simple Plan - I'm Just A Kid
Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

"Confusing What Is Real" - Projekt

Confusing what is real | Linkin Park - Crawling
Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

Dagens låt - Pinnacle

Blitz Kids - Pinnacle Lyrics

Artist: Blitz Kids

Album: The Good Youth

Heyo! SONGLYRICS just got interactive. Highlight. Review: RIFF-it.
RIFF-it good.

Another day, another battle in your honor and I'm branded black and blue. Another escalated argument to follow and it always starts with you.

The truth may be that everything's divisible by you and me but adding us together equals hearts breaking. Opposites attract and that's the truth, oh.

Here we're standing on the pinnacle. We're shoulder to shoulder but colder than we've ever been. We're just floating with our face down. I wonder if we'll escape before the storm comes in. Starting over is the hardest call, but trust me in the end it will be worth the fall. Cause I'm sick of standing on the pinnacle with you.

Three little words but if repeated without meaning they can really start to burn. But we're comfortably numb, we're so young, we're so dumb so I guess we'll never learn.

The truth may be that everything's divisible by you and me. Adding us together equals hearts breaking. Opposites attract, that's me and you, oh.

 
Adding us together equals heartbreaking

"Pressure" - Projekt

Every fucking day, I have to deal with the pressure I put on myself | Counterparts - I Am No One
Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

"Jag mår bra" - Projekt

Allt började med en enkät som jag skickade ut till lite folk. Där fanns frågor som "är du nöjd med ditt utseende?", "är du nöjd med ditt liv?", "oroar du dig för saker och ting?" och några till. Det slutade med att jag fick in 127 svar varav 80 av dessa hade något negativt att säga om sig själv och sitt liv. Jag plockade ut ord och meningar och försökte sen hitta låttexter som "stöder" dessa känslor, mest för att jag skulle bli mer inspirerad vilket jag blir så fort musik är inblandat.

Det fanns meningar och ord så som
"Filosoferar över hur tråkigt mitt liv är"
"För att förenkla allting: Jag mår bra (kanske en lögn?)"
"Orkar inte leva längre"
"Stressad"
"Mitt liv är kaos"
och så vidare.

Min uppgift var att få in alla dessa olika känslor in i bilder och jag tänkte nu under tio dagar lägga upp en bild om dagen, där bild och låttext kommer tillsammans. Sen den elfte dagen skriver jag en liten sammanfattning över bilderna, vad de betyder och så vidare. Vill att man ska tolka innan någon säger att "så här ska det vara".

den här bilden har ingen text utan den mest ger en blick över vad som komma skall.

Njuter i solen

Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

Lite dåligt med bilder på sista tiden, men nu är jag klar med ett projekt i fotokursen så det kommer lite bilder allt efter som!

Konsert - Den Svenska Björnstammen

23 maj
 
Var ju på konsert igår och det var helt underbart. Förvånad över hur mycket text jag faktiskt kunde, då jag inte kunde någon för ungefär två veckor sedan haha. Blev också lite förvånad över hur små folket var, trodde verkligen inte att det skulle vara 14 åriga tjejer som stod och skrek - men tydligen. Jaja, det var värt en väntetid på 3 timmar i stekande sol (tror dock jag aldrig har suckat så mycket som jag gjorde då, fytusan vad tråkigt det var haha).
 

Kommande konserter

23 maj 2014 - Den Svenska Björnstammen
30 maj - Timbuktu
24 juni - Hundredth
4 juli - Memphis May Fire
19 oktober - Deaf Havana (+ Blitz Kids)

Sjukt taggad på Deaf Havana. När jag såg dem i mars med You Me At Six så fick jag verkligen upp ögonen för dem ännu mer, de är så sjukligt bra, går under. Och ja, Memphis May Fire är ju trotts allt mitt favoritband så har gråtit en liten skvätt. Som jag har väntat på att de ska komma hit igen!

Konsert - Touché Amoré

9 maj | HTC One X+ - No Omega, Birds In a Row & Touche Amore

Det var helt sjukt underbart, vet inte vad jag ska säga. Förbanden var helt okay, No Omega (första bilden) var faktiskt riktigt bra men Birds In a Row (andra bilden) tycker jag är liiite för snabba. Bassisten var ascool!
Touché Amoré var ju dock bäst ;)

Nu har man gjort det också, nu är det ingen konsert nästa vecka men funderar starkt på att gå på Den Svenska Björnstammen veckan därpå och sen blir det självklart Timbuktu den 30 maj!


Touché Amoré imorgon!


Jag är sjukligt nervös i och med att jag inte har någon aning om vart det ligger, vet inte när jag ska dit, vet inte det ena eller det andra. Hatar att gå på konserter själv men vad ska man göra :( 
Kommer iallafall bli asgrymt när man väl är där. Har funderat hela veckan på om jag ska gå eller inte men bestämde mig helt enkelt för att gå, varför inte liksom?

I've Never Been Home

I don't even know who the hell i am anymore