Dagens låt - Habits (cover)

 

Ny header

Fixat lite med bloggen, tyckte att det var dags. Bilden i headern är kanske inte riktigt passande för årstiden men väntar på att snön ska komma innan jag kan lägga in någon bättre bild. Mörkare bakgrund fick det bli iallafall. Har tankar på att fixa en helt ny design men jag har inte riktigt orken att bygga upp helt från start, och trivs ganska bra med hur den är just nu. Får se hur jag gör helt enkelt :)

Konsert - The Amity Affliction

 
16 november | HTC One X+. Napoleon, Heart In Hand, The Plot In You & The Amity Affliction.

Ser nu att jag hade blixt på tre av fyra bilder, awkward haha! Måste ha kommit åt knappen, usch fy och blä :(

Iallafall, såg The Amity Affliction i söndags. Det var helt underbart. TAA är ett av de bättre banden inom sin genre faktiskt. Napoleon som var första förbandet var väldigt tråkiga även om jag tycker de är riktigt bra. Men det är väl så det är med mindre band, iallafall vad jag har märkt. De kör sina låtar men det är inte så mycket mer än så. Heart In Hand är ett av favoritbanden just nu och de var så sjukt bra live. Helt perfekt var det. Bästa låt är nog deras nya A Beautiful White. The Plot In You tyckte jag inte var något att hänga i granen. Tyckte inte att det lät så bra.

Bästa låten av The Amity Affliction är omöjligt att säga, Pittsburgh kanske? Filmade dock Death's Hand, för den är också jättebra haha!


Lasse & Pelle

Nikon D7000 + Sigma 17-50 f/2.8

Har äntligen fått tillbaka photoshop och jag är så fruktansvärt glad! Fotograferade syrrans djur i ljustältet idag och här har ni resultatet. Kan hända att det finns några fler bilder, ska kolla på det imorgon.

Dagens låt - a Letter

Har inte sagt många ord men det beror helt enkelt på att jag inte har photoshop. Har gimp men jag svär som aldrig förr när jag använder det programmet och har verkligen inte tålamod att sitta och redigera bilder när det inte går som jag vill. Så jag får helt enkelt låta mina bilder ligga orörda i en mapp på datorn!

Här har ni en låt som jag tycker är ganska bra.