Konsert - Crown The Empire

11 oktober | Samsung Galaxy Note3 - Secrets, Crown The Empire & Asking Alexandria

Jag har äntligen fått se Crown The Empire live och det var helt underbart. Massor med energi! Såg även Secrets, The Ghost Inside och Asking Alexandria. Secrets, Crown The Empire och The Ghost Inside var support till AA. Jag totalt avskyr AA men har man betalat 300kr kan man lika gärna stanna kvar och se iprincip hela (gick iväg när de gick av scenen första gången). Passade på att se hur bra samsungen fungerade i detta läge men där måste jag säga att HTC vinner i alla lägen, jäkla samsung.

Jag måste bara fråga. Vad tänker folk på när de har på sig ryggsäck?? Det kan ju knappast vara bekvämt och det stör bara alla andra! Folk kan verkligen inte tänka.

Secrets var bättre live än vad jag hade förväntat mig. Deras nya "unclean" sångare är faktiskt väldigt bra.
Bästa låt: Live Together, Die Alone.

Crown The Empire hade så fruktansvärt mycket energi, eller så var det bara jag som var otroligt taggad! Men det var verkligen sjukt bra och hoppas på att de tittar hit snart igen.
Bästa låt: Call To Arms (Act I), Machines, Rise of the Runaways, Bloodline, Makeshift Chemestry och The Fallout (dvs. alla) ;)

The Ghost Inside var också riktigt bra. De är jättebra på skiva också men det blev ännu lite bättre live. Har en förmåga att kunna tröttna att lyssna på band som dem men live så lyssnade jag på varje litet ord, så bra!
Bästa låt: Avalance

Asking Alexandria är så fruktansvärt dåliga va. Förlåt till alla mina AA fans men jag ser verkligen inte det bra i det. De var dock rätt roliga när de snackade.
 
 

Things I didn't know

Fall Out Boy har en ny låt, Centuries.
Betraying The Martyr's version av Let It Go är bättre än någon annan version.
Secrets har en ny "unclean" sångare sen 2013.
The Ghost Inside's nya album släpps 17 november 2014.
Crown The Empire är min nya drog.

Allt detta insåg jag inatt runt 0200. Kan man inte sova så finns det massor av frågor och svaren finns tydligen på google. Det sämsta är att jag inte visste att Fall Out Boy har en ny singel, fick reda på det genom "Topp 100 Rock Tracks on Spotify". Sämst är jag haha.


Lite bilder

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5

Dagens låt - Weight

 I'm weak and I'm weightless with everything to fear.

I brist på annat får ni dagens låt. Jag har inte fotograferat något av betydelse på ett tag och gamla bilder är inte speciellt jätteroligt att redigera. Ska se om jag kan ta mig ut någon dag här och fånga höstens alla färger!