Fall Out Boy - American Beauty/American Psycho



Det går bra nu. Det går riktigt bra för det band som tog en paus år 2009 men kom tillbaka starkare än någonsin 2013 med deras singel My Songs Know What You Did In The Dark och skivan Save Rock and Roll. Patrick Stump är en otrolig sångare och bandet ger oss alltid det bästa av det bästa.

Jag älskade Save Rock and Roll och lyssnade sönder albumet på bara någon vecka men jag måste erkänna att AB/AP är snäppet bättre. Den enda låt jag inte tycker är den bästa är Immortals, Big Hero 6. Bra text och allt sånt men tror det hela hänger på att den är så fruktansvärt tjatig.

De lade ribban riktigt hög när de släppte första singeln Centuries förra året. Det blev liksom årets låt haha. Därefter kom The Kids Aren't Alright och American Beauty/American Psycho och man blev nästan lite förvånad över att låtarna bara blev bättre och bättre. Favoritlåtarna är iallafall The Kids Aren't Alright, Centuries, Uma Thurman, Jet Pack Blues, Twin Skeleton's (Hotel in NYC) och Novocaine men som sagt så är alla låtar väldigt bra.

Fall Out Boy har iallafall kickat igång 2015 riktigt bra så nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback