Kaninerna

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5 macro

Har fått en hel del klagomål på att de stående bilderna är för stora. Anledningen till varför jag inte vill göra de stående bilderna mindre ser ni högst upp, blir så fult med massa vitt och mellanrum.

Detta är bara tre av sex kaniner, men jag tänkte ta de andra imorgon. Försöka plocka lite vitsippor och sätta i handtaget på korgen så det blir lite vårigt. Har egentligen inte tid då jag har en massa annat som ska göras men borde väl kunna ta en timme för fotografering!

Playlist - Favourites '16

 I och med att jag hittar ny musik hela tiden tröttnar jag lätt på de gamla låtarna, så bestämde mig för att skapa en spellista med favoriter från 2016. Många av låtarna har jag lyssnat på i flera år men de är fortfarande lika bra. Har bland annat mycket Crown The Empire och The Amity Affliction i min andra lista, två jättebra band men eftersom att de är så många låtar blir det att Spotify shufflar fram låtarna hela tiden vilket gör att det blir lite uttjatat. Ska se TAA live i sommar så blir nog mycket lyssnande på dem ändå.

Sommarens konserter är ruskigt bra förövrigt. Vi har Simple Plan, Hands Like Houses (London), The Amity Affliction, August Burns Red (Bråvalla), Bastille (Bråvalla), Mumford & Sons (Bråvalla), Band of Horses (Bråvalla), I Killed The Prom Queen och Napoleon (Skrik & Panik). Vet helt ärligt talat inte om det kan bli så mycket bättre?! Linkin Park är väl det som saknas. Hoppas att hösten blir minst lika bra. Ser gärna att Stick To Your Guns och Hundredth kommer hit, och Northlane. All Time Low också, hade varit konstigt att inte se dem i år!

Vänersborg

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5 macro

Börjar ju få kläm på det här även om jag har mycket kvar att lära. Hade ljuset på min sida iallafall så kunde dra upp slutartiden en hel del vilket var väldigt tacksamt. Sista bilden blev ju perfekt, av någon anledning. Sitter fortfarande på en dator med dålig skärm så har försökt använda tvn till redigeringen men det var ganska svårt då bilderna blev så små men det blev mycket bättre redigering den här gången än tidigare iallafall. Träningsvärk i låren har jag också. Var tydligen jobbigt att sitta på huk så gott som hela dagen haha!

Sunday evening

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5 macro

Tog en promenad med kaninen och hittade lite vitsippor på vägen! Eller ja, inte på vägen men i vägkanten :')

Krokus

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5 macro

Jag hade lite tid över när jag kom ner till torget så satte mig på knä vid kanten av gångbanan och började fotografera. Hade behövt lägga mig ner egentligen men det var lerigt och sjukt mycket bilar som åkte förbi så jag kände att jag får ta det en annan gång, någon annan stans. Nu är det vår iallafall!