Sunday

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5

Jag är så lycklig nu när jag har kameran, och dessutom insett att vi faktiskt har en skog på berget. Bott här i snart två år och har alltid trott att det varit hus hela vägen men så fel hade jag. Gick ut en liten sväng med systern, systersonen och deras hund. Ska ge mig ut själv någon dag här i dagarna. Ber om ursäkt över att vissa bilder kan vara väldigt mörka. Sitter på en ruskigt dålig dator med sämst skärm för redigering (den är väldigt ljus så bilderna ni ser som mörka är för mig normalt exponerade). Ska se om jag lyckas luska ut vilka som är för mörka så ska jag redigera om dessa!

Thursday

Nikon D7000 + Nikon 85 f/3.5 macro

Kameran är tillbaka! Det blev en dyr reparation då de bytte slutaren som tydligen hade gett sig. Kameran må vara 5 år gammal men den borde inte ha gett upp tycker jag. Men nu kör vi igen :D

Konsert - Basement

19 januari | HTC One M9. Basement och Tigers Jaw. Crooked Letter spelade också.

Konserten jag väntat på i flera månader. Eller ja, egentligen flera år. Har väntat på att de ska komma hit i flera år och äääntligen hände det! Oj så bra det var. Publiken var halvt galen och det var bara så bra, allt. Basement var liiite sämre live än jag hade hoppats på och Tigers Jaw var liiite bättre live än vad jag hade förväntat mig men i det stora hela var det ruskigt bra. Crooked Letter var faktiskt också riktigt bra. 
Bästa låt med Basement: Svårt att välja en, men Pine, Canada Square, Covet och Oversized var riktigt najs. Spoiled är den låt jag lade till först i min spellista när jag började lyssna på dem så den var något alldeles speciellt att se live! Hade hoppet uppe på att de skulle spela Plan To Be Surprised men de gjorde aldrig det, lite sorgligt.